سه شنبه 29 مرداد 1398
خانه » پوست , مو و ناخن » روغن کرچک و بیان مزایای عالی آن جهت سلامت پوست

روغن کرچک و بیان مزایای عالی آن جهت سلامت پوست

یکی از روغن‌هایی که برای طیف وسیع و گسترده‌ای از لوازم آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد، روغن کرچک است. به طور معمول، مردم روغن کرچک را به عنوان یک ملین استفاده می‌کنند اما این روغن دارای مزایای بالقوه دیگری نیز می‌باشد.

روغن کرچک و بررسی آن

علاقه‌مندان به مجله پزشکی نت سلامت؛ در این مقاله قصد داریم تا چگونگی استفاده از روغن کرچک را بیان نماییم و همچنین در رابطه با مزایای آن برای پوست بحث کنیم.

روغن کرچک

مطالب این مقاله عبارتند از:

روغن کرچک چیست؟

پنج مزایای روغن کرچک برای صورت

پنج مزیت این روغن برای پوست

چگونگی استفاده از روغن کرچک

اثرات جانبی

برخی از حقایق سریع درباره روغن کرچک:

این روغن از دانه‌های Ricinus Communis بوده که در مناطق گرمسیری همچون آفریقا و نقاطی از آسیا تولید می‌گردد.

نحوه استفاده از این روغن ساده بوده و با استفاده از یک مقدار پنبه اینکار عملی است.

روغن کرچک جهت استفاده بسیار امن می‌باشد اما برخی از مردم در رابطه با عوارض جانبی به وجود آمده توسط آن نیز گزارش‌هایی داده‌اند.

به نظر می‌رسد که این روغن دارای خواص ضد التهابی، ضد میکروبی، مرطوب‌کننده و برخی از مزایای دیگر نیز می‌باشد.

روغن کرچک چیست؟

این روغن در ظاهر یک مایع شفاف یا زرد رنگ است. از این روغن جهت درمان طیف وسیعی از مسائل پزشکی استفاده می‌شود، یکی از مهم‌ترین تاثیرات و مسائل، مربوط به دستگاه گوارش است.

این روغن به روده وارد و در روده کوچک شکسته شده و با اینکار سبب افزایش سرعت هضم خواهد شد، البته باید توجه داشت که شواهد بسیار کمی در این رابطه وجود دارد اما این روغن مزایای بالقوه‌ای برای صورت و پوست خواهد داشت.

روغن کرچک و اسید Ricinoleic میزان قدرت جذب پوست را افزایش داده و گاهی اوقات در درمان بیماری‌هایی همانند درماتوز، پسوریازیس و آکنه مورد استفاده قرار گرفته و اغلب نیز تاثیرات بسیار مثبتی را به دنبال داشته است.

این روغن با داشتن اسید Ricinoleic و چندین اسید چرب دیگر به عنوان یک محصول مناسب برای پوست، مخصوصا در قسمت صورت به حساب می‌آید.

پنج مزایای روغن کرچک برای صورت:

آکنه:

این روغن دارای خواص ضد میکروبی و ضد التهابی فراوانی است که سبب کاهش میزان آکنه خواهد شد. در حقیقت اسید Ricinoleic موجود در روغن کرچک می‌تواند از رشد باکتری‌هایی که سبب ایجا آکنه می‌شود، جلوگیری به عمل آورد.

بافت:

بر اساس اظهارات و نتایج موجود مبنی بر آنکه روغن کرچک دارای اسیدهای چرب مختلفی است، این اسیدها سبب خواهند شد تا فرد در صورت استفاده از آن، پوستی صاف و نرم در قسمت صورت داشته باشد، این موضوع برای خانم‌ها بسیار مهم خواهد بود.

ترکیبات:

اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک می‌توانند رشد بافت پوستی سالم در بدن فرد را افزایش داده و سبب درمان زنگ‌های پوستی که بسیار ناخوشایند نیز هستند، شود.

پوست حساس:

روغن کرچک

افرادی هستند که دارای پوست‌های بسیار حساسی بوده و ممکن است نگران باشند که آیا با استفاده از این روغن منافذ صورت و پوست دچار اختلال خواهد شد یا خیر، خیالتان راحت باشد، چون روغن کرچک این منافذ را مسدود نخواهد کرد.

ارزان قیمت:

محصولات مراقبت از پوست، مخصوصا کرم‌ها و روغن‌های صورت می‌توانند بسیار گران قیمت باشند، این روغن به نسبت سایر محصولات از قیمت پایینی برخوردار بوده و بسیاری از خواص مشابه همانند تمیز کردن پوست و یا صاف کردن آن را خواهد داشت، منبعی طبیعی که به مراتب بهتر از محصولات شیمیایی است.

پنج مزیت روغن کرچک برای پوست

ضد التهابی:

این روغن و اسید Ricinoleic دارای خواص ضد التهابی بوده و در درمان مشکلات پوستی بسیار کاربرد خواهند شد.

ضد میکروبی:

این روغن و اسیدهای آن می‌توانند سبب جلوگیری از ایجاد بیماری‌های پوستی و عفونت‌های باکتریایی شوند. این مسئله‌ای بسیار مهم برای حفظ سلامت پوست خواهد بود.

مرطوب‌کننده:

همراهان نت سلامت؛ روغن کرچک حاوی مقادیری از تری گلیسیرین بوده که این مورد به حفظ پوست و همچنین درمان آن کمک‌های زیادی خواهد کرد.

هیدراتاسیون:

اینطور که از آزمایشات انجام شده پیداست، روغن کرچک می‌تواند رطوبت هوا را جذب پوست کرده و سبب هیدراته شدن آن گردد، این موضوع برای کسانی که تمایل دارند پوستی زیبا داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است.

تمیز کردن:

تری گلیسیرین موجود در این روغن می‌تواند در از بین بردن کثیفی‌های ایجاد شده روزانه در پوست، بسیار مفید و موثر باشند.

چگونگی استفاده از روغن کرچک

ممکن است زمان زیادی طول بکشد تا پوست بتواند این روغن را جذب نماید، با رقیق کردن آن می‌توان بسیار سریع‌تر اینکار را به انجام رساند.

افراد می‌توانند این روغن را با روغن‌های دیگری همچون زیتون و بادام زمینی رقیق نمایند و جالب آنکه کارشناسان این میزان را 50 به 50 بیان کرده‌اند.

اثرات جانبی

در حالیکه این روغن دارای طیف وسیعی از خواص مفید و امیدوار کننده است، جالب است بدانید که بسیاری از این موارد توسط علم تایید نشده و این امکان وجود دارد که با انجام آزمایشات گوناگون در آینده این مسائل مورد تایید قرار گیرند.

ارتباط با واکنش‌های آلرژیک همانند:

روغن کرچک

بثورات پوستی

ورم

خارش

در صورتیکه پس از استفاده روغن کرچک دچار واکنش‌های آلرژیک بشوید، باید سریعا به پزشک مراجعه نمایید. ایجاد سوزش در پوست و همچنین بثورات در عوارض جانبی گزارش شده‌اند.

خلاصه

استفاده از این روغن یک راه بسیار مفید و ارزان جهت ارتقاء سلامت پوست بوده و همچنین فواید مثبتی نیز بر روی صورت خواهد داشت. با اینکه علم این موارد را تایید نکرده اما بر اساس تجربیات و مطالب منتشر شده می‌توان تاثیرات آن را قابل قبول دانست.

روغن کرچک نسبتا ایمن بوده اما می‌تواند سبب برخی از عوارض جانبی نیز گردد، در هنگام خرید این محصول حتما مواردی همچون عوارض جانبی آن را در نظر گرفته و با یک پزشک نیز مشورت به عمل آورید.

Source: Medicalnewstoday

همچنین ببینید

مهم ترین گیاهان برای سلامت پوست کدامند؟

همه افراد دوست دارند که زیبا و جذاب به نظر برسند، یکی از مهم ترین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.